Кубрат Пулев: Ще изкъртя Махмуд Чар

spot_img

Кубрат Пулев се готви за битката за регулярната титла на световната боксова асоциация с Махмуд Чар на 7 декември в София. Боксьорът ни тренира на спортната база в Белмекен.

„Белмекен винаги е мястото, което ме мотивира допълнително. Тук е вълшебно, природа, чист въздух. Особено когато е с приятни хора професионалисти, човек се стимулира допълнително“, заяви българският боксьор.

„Махмуд Чар е корав боксьор с много опит. Мотивиран е естествено. Аз смятам, че съм по-класният боксьор. Ще стане ожесточена битка. Надявам се да го изкъртя“, уверен е Кубрат Пулев.

„Българската публика е много емоционална, така го чувства много по-силно. Когато играя в България понякога имам чувството, че ще падне залата. Аз съм благодарен, това дава допълнителни сили, когато мачът е завързан и се усеща скандирането на публиката, виковете и емоциите“, обясни Кобрата.

„Ще има силни мачове в програмата Тервел тренира, от него зависи дали ще участва. Ще има други битки за титли, ще има и българи, които ще играят, пак шампиони и сериозни хора“, разкри Пулев пред Бнт за гала вечерта на 7 декември.

Share

spot_img

НОВО

НАЙ-ЧЕТЕНИ

Още футбол

БФ Бокс чества 100 години организиран бокс в България

Българска федерация бокс организира специално честване по повод 100 години организиран бокс в България....

Благовест Неделчев на четвъртфинал на Европейското

Благовест Неделчев донесе нова победа на България на Европейското първенство за мъже и жени...

Дончич вкара 41 точки за победа на Далас в НБА

Лука Дончич се отличи с 41 точки, 9 борби и 9 асистенции при успеха...

Везенков няма спирка

Александър Везенков продължава да трупа награди в своята колекция. 28-годишният играч е отличен в категория...